Марама, па и од работа може да пишува А не и зборете на Пирамид дека и фали горниот дел- немој некоја погрешна клетва да ја фати Душе
Сеси немој молим те, ќе идам сеа да проверам да не ми фали стварно горниот дел од купаќите Марама а ти? Не си негде оптегната со горен дел од купаќот?
Лолитке - морам да читам стручна литература, т.е. материјали за испитот- доста беше слободна литература Пирамид- да не гледаше Пепелашка пред да идеш на работа ?
Да знаеш дека така некако се осеќам, ко таа вилата со волшебното стапче - раааакитилос, парампалос сексилитос сесилитос и сплендидитос мимситос пуфитипуфиПУФ!
Мимс како си... Браос бе Сеске...ама и те жалам , а Пирамиткава ни е у елеменАт денеска Ајмо цурки трка Пирамиткич еве ти уште еден
Многу сум расположена, постМС се карактеризира пак со дијагонално различно расположение на претходникот ПМС Лолитке еве ти буб Кажујте уште по некоја магија да направам дури го поседувам стапчево
Јас не можам да се тркам, капната сум, на жешково заминав кошарка да играм. Ненормална Главата не знам кај ми е сега. Другарке, магија да ме фати сон фрли, ме нема фатено од некни