Готово е Мист, после твојата анализа и муабетот на Гоу....не знам баш. Али шо убаво хаљинче сум си нашла да знаеш, само за свечени прилики е
ахххххх абе скржава е ФБИ шо ви е на вас....оно јес да си одговараме не викам не Еми пирамидче шче му ја напраиме честа за у свечена прилика да можеш да го облечеш
Лепршаво е така ептен, пајдушкото знаеш како ќе ти го изиграм? За мерак! Смајли шо си ги бацува трите прсти на италијански начин
ихааа мене ме бива за игање...сите ора ги знам....пајдушко, чачак, елено моме....абе растур праам шала настрана - бидуе ме
У.. што е ова хаљинчиња ФиБИ, Мистери.. љубав и свечени прилики на една страна Опасно звучи... ду ви хев а кап’л?!? A?!?
Еј сиs сега скопчав! За муабетот де ... Ко да сум од Босна бре немаат некои дотични инспирација у животот па се занимаваат со мизерности Misteri lepotanu a be ti gotov si
Викаш Јулие ми се ближи крајот? ноооооооууууу ....абе не ни вадете муабети, ќе ви се врати еј...карма ис еј бич туку како ми се праи еден групен чет со вас само да знаете
Мистери, немој да ме караш....дека јас ти го пуштив муабетот ама ти одговара - признај Русинке и ти на свадба идеш
Пааа анализата на Мистери, муабетот на Гоу, твојот муабет...и така ми текна сосема спонтано сис - да си се снабдиме ние со хаљинчиња а? Шо викаш? Ја вака по свадбиве се разиграв, не ми е на одмет уше една, што па да не?! Ц ц ц жени коа ќе извадат муабет, нема спас Мистери и јас ги знам сите ора бе Е не можам да постигнам, многу сте брзи. Брзи сте ко - македонско оро
Бреј, не мораше ни анализата да ја читам. Во играва се си укапирав Гоу Мистери, гоу Мистери.. али со ФиБи