мимс мори девојко заборавив да ти ги искоментирам очите ПРЕУБАВИ !! Пред некој ден го видов едното во темата
На банана диета сум јадам се освен банана Што ми правиш лиги за шопска кога немам сиренце, ќе ми позајмиш?
Ангел море убичи те незнаеш какви лиги ми направи уште пак и малешевско сиренце.. Ќе ти ги пукнам сите меурчиња од сликава па да видиш колку сум лоша
Се надевам дека ќе ти биде подобро. Од мене мрзата е појака, ама се решив, си легнувам јас. Добра ноќ.
Дека е устав! Вајлдче, немој да си ми тажно, се ќе биде во најдобар ред, ќе видиш И средното може да искочи сосема неочекувано ок...
Добредојде во светот на нормалните. Море кога ќе те носам на торта и баклава има да јадеш, од култура! Немој после да пишувам за тебе во соодветната тема.
Море срце, гости ни беа дојдени и таа бабата кога ми се запна касни од чоколадото та касни, ексик каснав 1 коцка Мајка ми денов национален празник го прогласи, ене ја ѕенѕа во дневната А срце, немој и ти, немој Ај еднаш ќе каснам
Гарпова Инаку ниту јас не јадам благо бе, не знам шо ми стана. Може дома да ми седи бомбоњера со месеци не ми текнува да ја пипнам Ливинг не спомнувај баклава, колку само ја нејќам...ама таа ти шо ја спомнуваш може и ќе ја пробам, ако не е толку блага