И јас гласам за другиот аватар, овој е перверзии... ќе натера некој анѓел рогови да расте Како си Анѓелче? Не мислев на тебе не за ова горе.. Баклави такви чуда не спомнувајте на жешково ве молам, тешко ми е од многу шеќер на сабајле
Ливинг не се сеќирај и Пирамида и Спаркс ќе јадат што и да е од тебе... па и баклавички и екстра шербет да им порачаш за нивното баклавче пошто нејќат баклава! Спаркс, се извинувам јас вака Како бе ич благо да не ви се јаде, а ПМС, а ПредМС, ПостМс Ме претркавте ајде цела сурија и Мистерион едит кога успеавте во истата минута по две мислења да пратите... Спидовци еј. Да бе, бум чик чик... ка бум
Јас до пред некој ден се те читав Запче,додека не видов пост во кој си спомната Не сум крива ја,моето ќоро око е :geek:
МистериИИииИИИиииИИИииии (Море ехо се правење од што викнав силно ) Жапче јас сум ти целата обратна, ни ПМС сеќавам ни ништо. Во ПМС сум дури порасположена од нормално А благо цел живот не јадам, а Милка чоколадо не можам да поднесам Не се пробувај логика да најдеш во мозоков мој, нема Јавн и ти ли си ќорава? Од мене сигурно не си повеќе
Фала Yawn, I'll take that as a compliment Жапче може некоја хормонална промена, од пред некое време прекинав да јадам благо, шо да праам, не ми се јаде Да ми стаиш пред мене Доритос или колаче, Доритосот го зиам и го јадам Мистери не улетувај со ѓонот, да не ти улетам јас со кломпа па ќе биде весело Спарксче....едвај чекам, да дочекам Ме разбра? Да? Е така. Умно девојче
Како смеете да го читате З, кога имате после З ... H (аче-буквата) што во шпански менува звучност и изговор на буква бреј И би Заб... кучешки. Пирамид, абе и јас не јадам нешто посебно многу благо... ама во некои денови јес, јас сум на чоколадна терапија цел ден и ништо друго нејќум! И баклава јадам, кога има ама... среќа ја има ретко Мистерион шмизловски Ајде Пирамида
Нема проблем, се што нема да дојаде Ливинг од мене, ќе ти давам на тебе. Онака ќе го туркам кон тебе чинивчето со колачиња
Ќе трчате нели... после... ќе пешачите, на тоа се мислеше Ме претрка, у благодарам, слика ми фалеше.. што убаво ми дојде со јогуртчево мљац, мљац
Ќе ти помогнам, чичко ми има многу работа у куќата па ќе му речам дека ќе доеш малку да му помогнеш таму да потсуредите, мојт? Не знам Жапче, ја ќе уживам на плажа а Мистери ќе му помага на чичко ми