штом сакаш да му помагам на чичко ти - сама да си го јадеш благото....т.е. ако ти го даде ливинг ај сеа чао, не си интересна веќе пирамидО ливинг шо праиш ти?
Едноставно знам како треба со вас биковите Малку треп, малку шарм, малку буцкање и најтврдоглавиот бик попушта Сесилијо
Знам бе, само го пецкам у ребро биков над тебе А ти сигурна си дека си бик? Јас све си мислам дека не си А и што е битно уствари, муабетот ми беше, ја и ти на коктел, овие дури гнетат благо другиве Јас ќе гнетам чипс! Ха! Ехехеее се убацивте сите, дечки ајде зимајте бројче за ред, коооо у Ти мобајл и на крај ќе ви речат - жал ми е, но тоа не може да се направи тука
Чекај бе Гоу лигавчето не ми е ставено, вака неспремна ме изненади е така сега може - кај си ми ма лепото?
Признај дека ти фали нели? Лилааа сwцка таа те цункам и бубкам највише у свет! Ау срцињата ги забораив, срценце си мое најголемо на планетава! Еј сериозно бљак. Ај да бидеме реални и да си кажеме само - топ си кис4е Вајлдче сакаш ли и ти малку дневна доза на лигавштини?
Вистина е Вајлд да ми ги видиш барбиките на кој ред се, тешко нив Гоу едно песниче имам како за тебе не знам дали да ти го постирам Пирамитке Јарец сум во хороскоп ако тоа нешто влијае. Бај д веј ми имаат речено дека имам многу од рак во карактерот, а јас појма немам ни за рак што е специфично ни за некој друг знак. Тек тук за Бик знам нешто.
така де некој лутал цела вечер некој спиел а некој пробувал да одбегне тепачка со пијани идиоти у 4 сабајле !!!!