Бризи, морам и јас да скокнам малку пред другите Ајде доста со марамалтчето ќе треба да купувам Нати како си
жабчее баш утрово праев палачинки а и мармаладче имам па бујрум Спојлер малце палачинките подизгорени но вкусни се
Топ сум Жапче, да ти се пофалам ми помина тој период, моментално не ме интересира ничие лошо мислење Инаку, единствената ли сум што ми доаѓа да повратам кога слушам, читам или гледам мармалад?!
WeWe лаком г’з трагедија систер Гоу, систер соул Потргна муабет со мармаладон сега торта јадела И тој ли терет на грбов жабевски Нати, мило ми е што е така... Мини, јас идам за слаткото, ќе го излижам од палачинките.. загорени незагорени што е битно бре
јас им се нагледав на едни колачиња дома, уште не се ни изладени како што треба, ама мора да се проба
и јас домашна торта јадам бе.....добро сега мама ја правеше, ама Гоу ја јаде марамке држ едно парчите торта
Половина палачинки се на пат за Ск така да жабче слободно оди на железничка и да си касниш а на бато други ке му напрам Гоу а за мене торта нема а
Не мора да се мачиш,јас секоја недела пуштам Ск нешо благо таков договор си имам со бато ми за да ме финансира де мора малце корист од се да се има а не ми менва ништо ако пуштам некоја и за тебе А сега одам јас оти ако закаснам и денес лошо ке биди и полека вие со благото оти утре ке ја блокираме темата за морална подржка за тие што сакаат да ослабат