за све сум прва бе жапче за кокодакање, за мрчење, за трачарење, за смеење, за играње, за пиење може и прва ќе ме банираат.....којзнае
Жапче, абе не е до неа- нешто да се работи, да има акција- па дал мрчење ил лигавење- небитно Ти как си- как е при теб настроението? Гарапова Гоу, брза си мор ти си жена за 100 години- да ми правиш друштво, нема сама 100ка да терам
Ах, мерси ск’па че ми попита. Добре с’м карам ја некак си Ти, доволна от лјатото, исползва ли го поне? Гарапова како си? Гоу, никој не смее да те банира. Ако ти си одиш - си одам и јас
Ами, исползвах го- не достат`чно, но доволна с`м Всички немогат както теб- цјалото време да са вув водата Ај да не продолжувам да не ме банираат и мене за бугарска пропаганда
Абе добро сум, ама ми се спие многу. Со оглед на тоа во колку си легнав вчера... Инаку сеси, штом мене не ме банираа за ГоЛеМи и МалИ букви, немај гајле.
Еми Најти, така ти е кога ноќе по улици шеташ и бараш љубоооов, да ти врати радост. Гарапова, одмори поручеква Сеси, паметно ти е тоа. Не знам за тебе, ама на пик сум од поодамна со литературата