Што би и кажале на форумџиката над вас? Индепедент, па може да се каже прилично мала. Викторија. Може да те викам Вики ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислам дека ќе ми се свиѓа твојот стил на облекување мислам дека с еоблекуваш спортски
Што би и кажале на форумџиката над вас? На некој начин да. Несакам некои манија патики и да ми бидат одврзани. И повеќе би сакала да носам рамни чевли отколку штикли. Префинето за мене. Заразлика од другите од моето оделените повеќе би сакала да спортувам отколку да се шмизлам низ школото.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Штиклите се убава работа,најголем процент од жените ги сакаат Не треба да ги мразиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? За Багуфче Сите чекаме на тебе во тебе е нашиот спас x.Daisy.x јас кога и да обчлечам штикли мора да паднам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е да ме видеше вчера како се сопнав на сред центар ќе ти стане јасно! А имам искуство со штикли.....ама пак, облечи сопни се. Инаку Скајче како си денес?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај , јас не паѓам со штикли ама се нервирам многу и не сакам да ги носам . Одлучив до 19-20 година да ги избегавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? A Dushica-Sk какви сакаш најмногу? Јас со отворено прсте напред, до глужд високи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче, почни да наплатуваш за толкувањето. Ќе бидеш најбогата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Смајли, имај убав помин дома, најверојатно ќе ти правам друштво.