Прво прекрасната девојка на аватарот ја замени со оваа, оваа, оваа, ај да не бидам вулгарна... И уште читам дека турбофолк слушаш? Сесилијо свести се, жити за мене. Марама не и давај идеи, те молам, значи те молам
абе така е после толку време учење, не знае човек што му сака душата А што му фали мори на аватарот а :geek: ? Марама, има некои црти, да не кажам тие се, ама не сосема, јас сум покафеава не мавам на црно
Грд е, женската претходно беше едно 324872432947272394 пати поубава и потсетуваше на тебе. Оваа е, ај пак ќе се повторам не сакам да бидам вулгарна. И јас учам па не пуштам џаволско желание
Ама не си многу ни блиску (ова за марама) А Спаркс, сакаш да кажеш дека сликава ти е грда , значи и јас сум ти грда дека слична сум со врзана коса или не потсетува сликава на мене Хехе, дјаволско желание или да си ја пуштам новата од Анелија- Проба- грешка (Беше само секс ништо повече ) Ми остана компјутерот без батерија, оваа Спаркс ме урочи
Aко си ти слична на оваа, јас тогаш личам на Бритни Спирс Ти поубава си со врзана коса мор Кај те потсетив кај те запустив. И не те урочив мори. Слушај http://www.youtube.com/watch?v=tQMqNmTaVeA