Чувствувам дека се пронаоѓаш во него, и мене ми се допаѓа. Всушност сите феминки си ставаме аватар во кој се пронаоѓаме нели?
Па така е Мимс. Што е битно дали некому му се допаѓа кога ние самите сме си го избрале за да биде пропратна слика на она што го пишуваме?
Мимс, јас мислам дека многу девојки не ставаат аватари кои ги отсликуваат- еве една феминка ја знам ставаше слики во модни критики, ниска е и онака со нормална тежина, а ставила слика со висока преслаба девојка, и сега ? А Мона кога сме кај аватарите, јас те мислев со црна коса, а девојкава на аватарот ти е плава, или битна е позадината ?
Може не наликуваат на нив туку им се идоли бе И јас имав аватар од Џорџина па не личам на неа ниту физички ниту карактерно. Барем така мислам, не сум толку лоша ваљда
Па сега, секој различно си го сфаќа аватарот- јас во никој случај не би ставила некоја ѕвезда што ја почитувам- ај ја го лупнам Ал пачино на аватар
Е де, не мора да не’ отсликува точно нас, но аватарот дава впечаток за нас самите, и сигурно дека нешто ни значи штом сме го избрале. На повеќето барем. Овде не мислам на тие што уште си фураат со сликичките што ги нуди Фемина при зачленување.