Што би и кажале на форумџиката над вас? Старфиш...па личам по малку со таа од аватарот Инаку Angelche...убав ник имаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одам и до другиве теми, ама можеби највеќе доминирам во игриве...но сепак ќе се потрудам малку повеќе да ме има и во останатите теми...
Што би и кажале на форумџиката над вас? До Икс Дејзи Икс - да одговорам за претходно, да, ми се исполни До Вајлд Гирл - аватарчево твое секогаш кога и да го загледам ме потсеќа на оној вицот со надуваната мачка - „Пис бабо, пис!“
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, а ако продолжам вака да се нервирам нема ни да дојде. Скај честито новата тетратка, со задачи да ја преполниш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилка... Интересна девојка со цврсти ставови! Баш тоа што и треба на секоја девојка во денешно време
Што би и кажале на форумџиката над вас? А ќе може ли да го напишеш тој виц...баш ме интересира...хаха... Инаку до Bokicka...убаво аватарче имаш...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа некоја мачка се надувала ептен, и и се умотала на некоја баба околу нозете, и бабава да ја избрка мачкава и вика - пис, мачко, пис! Мачкава (дига два прсти ко девојкава на твојот аватар) и со „Гарфилд“ очи и вика - „Peace, бабо peace!“ Убав ден да си имаш Вајлд Гирл и пис!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Убаво ти стои виолетовата боја. И те чекам некој ден, на скајп!