Што би и кажале на форумџиката над вас? Ангелче мило, немав уште прилика да те видам Ама секако си ти едно големо срце
Што би и кажале на форумџиката над вас? ааааааа ти си и била сестричка на онаа си најјаките теми па што не кажеш бе дете
Што би и кажале на форумџиката над вас? За две недели земам плата (надежно) и одиме на мартини! Средно! Се чекаме на Рекорд, знак распознавање - црвена ружа вдената в коси, позади лево увце! Сакаш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дојди и ти, ја го Велес дека е! А ќе речеш далеко е! Си имаш покана, и Оззи си има. Ќе растргнеме нозе по големото село
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако Оффи не може кај другарчињата, другарчињата можат до кај Оффи. Едно вовче (не сум се возела во нашите вовчиња) и ќе дојдам . (сама се поканив, леле некултура).
Што би и кажале на форумџиката над вас? Врата ширум отворена Јас сум гостопримливо суштество Башка и картата е ефтина, повратна 120-130. Џабе И воз имаш на скоро секој час
Што би и кажале на форумџиката над вас? Офи спортска, нешто да пробаш Или некој кој се разбира да ти помогне. Може ќе има за возна карта и за по едно сокче. Луѓе бе па и јас сакам да ве видам. А стварно да се собереме во центарот на Мк, во Велес???
Што би и кажале на форумџиката над вас? еееее Лоли јас откога викам во Велес да се збереме. На сите блиску ќе ви биде. Од каде и да идеш, блиску е и ефтино плус. А и фини цени си имаме овде Лоли, од Кочани до Велес картата е 170 повратна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Знам, не е скапо.. Дури не почнале обврските со факсот може да се реализира Тебе и Ози, посебно сакам да ве запознаам
Што би и кажале на форумџиката над вас? гоу поздравче до тебе,супер си....продолжи да си таква како што си...
Што би и кажале на форумџиката над вас? само на кратко да ја видам ситуацијата од олколу а за скоро повеќе ќе се вратам.бројче ми недостигаш,убавата она
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахаха..пирамидче, и тебе те потсети на вицот со "курс" ? бројче милата таа.