Дај бре кажете ми од кај е нашето црнче А има убави кошаркари, ама ја би ипак фудбалер- не се толку високи
Стварно овие Финциве, грозни се. Ама ја нив не ги ни гледам. Буљам во нашите, напнато е сега. Се надевам на победа. едит: Од New Orleans е МекКејлеб. http://vklucise.mk/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D ... keleb.html
Oти не бре? Јас екс кошаркар, тој кошаркар, тандем Сеси како што ми кажа мене ФБИ, така јас тебе, не сакаш фудбалер за дечко Лоши се, ама шутон за 3 ич не му е лош. Ама ние подобри сме.
Јас само слушам, не можам да гледам Него од вчера некој само ми праќа порака и ја брише, а не можам да видам кој е
Таен обожавател Сесииии Ќе тепаме сигурно, се селам јас пред телевизор ))) Спаркс, и јас сум екс кошаркарка. Плус некако сум пак во кошаркарски кругови....неќете ни фудбалер, ни кошаркар- празноглавци
Ах, навивам јас, навивам. Мајка ми за цела Македонија може комотно да навива. Ене ја, пак се испрчила на креветот. Арно што џамот накај Вардар ни гледа, инаку...
Ако, така треба. Придружена сум ви и јас, навивам. А после се чудам од шо ме болело грлото. Е од шо де?!
Дузи, дај бре тајно сликај ја Фиби, верувам дека е така, немаат време и да учат, тоа е- најдобро е баланс, некој паметен што вежба, ама кај да го најдеме тоа е прашањето Мимс, Гарпова е, ама сите ја викаат Гарапова Гарпова, многу си брза мор