а замисли јас пред некој ден плескав а ти? замисли јас да апстинирам како ти? ииииииииииииии тешко му се пише на светов
Мистери од каде знаеше ?! Абе ние женскиве сме, дојди па рабери не Еве ти едно мало поздравче Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=jcebN0C6ezY
Мистери, од каде знаеш колку апстинира Ким ? А знаеш дека плескаш на словенечки е варосуваш- да не мислеше на такво плескање
Дејзи легни си Мистери, како колку пати ми рече кога само еднаш јас знам дека имаше а? Оди таму варосувај
Леле Ким, ме изнасмеа да не пукниш Мистери, апстиненција је широк поим, апстинирам јас од цигари, од возење точак од кога апстинирам, ехехее...
ким ова мене ме викаш да варосувам а? вака директно пред сите ? иначе 3 пати имав....2 пати у кафичот и еднаш на плажата кадмо
Па Мистери од кај да знам јас, не ти пишува на аватарот ти кога имаш свирка Шо убаво вака, почнав и словенски да учам
Јас не сум манијак ко тебе Инаку си го напрајв виндоусов да не ми е повеќе гениј, ако ти не кажуваше, поточно не знаеше како.
не ме праша ти како....не ме обвинувај сега и не сум јас манијак да се разбереме јас само ги сакам жените
aaaaaaa toa ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! да тргнеме нешто настрана тука......за партнерка јас имам МНООООГУУУУ ПРОФРИГАН ВКУС !!!!!!!!!!!! Така да партнерки - НЕ !!!!!! Треба бааги да се докаже некоја за да биде потенцијална партнерка