Што би и кажале на форумџиката над вас? муахаха е ајде де сите на фб се запознават јас мојот на мирц И плус тоа братче си го викав и викав ееееее нема шансиии ние сме си братче и сестричка
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахаха па така све почнува да зезанција ама смешно ми дојде Мирц...ептен олд скул
Што би и кажале на форумџиката над вас? И двакцата сме се уклучиле бидејќи петок беше, немало никој на мсн,фб ,досадно дома и ајде на мирц (после толку време) за да се зезаме и оппп се најдовме
Што би и кажале на форумџиката над вас? ААааа и јас идам на собранката Ќе ме дружите Најубавите врски почнале на Мирц верувај ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех времето на мирцот ики... Тогаш немав ни интернет дома,одев во интернет кафе и плаќав 40 денари за еден час.Сега веќе не е ни во мода
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спичлеска,ај пиши ми лп дека си го читала ова да те прашам нешто
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спичлес, си сменила аватар. Супер е, а девојкава ми е многу слична со онаа од аватарот на трендафилка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Затоа и повторно го сменив Мене посебно ми се свиѓа твојот аватар, косата и е најубава