Што би и кажале на форумџиката над вас? Балончево твое што го дуваш лета ли? Да ми го позајмиш да му ја дувнам на кратко
Што би и кажале на форумџиката над вас? А да летнеме на колективен одмор на Бахамите, вака сите заедно феминки?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? обавезно малечко само треба да средиме полномоштво, ваму таму... ќе биде не се секирај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе не ми треба полномошно, со балончето на starfish идеме сите !
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема потреба Со моето балонче одма правиме телепортација до Бахамите. Сигурно на сите добро би ни дошло.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ехехее мајстор сум, реков ако нишо друго да ви се најдам барем
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сакам со вас,да се релаксирам малку од сиов напор За мене најубав коктел пирамид
Што би и кажале на форумџиката над вас? Без гајле Багуфче, само ти нарачај си со што, одма ќе ти направам! Еве една маргарита за загревање
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи не му се невирај за тој типацот. За жал во тие години се, мораат така да се однесуваат. Инаку не се сомневам дека му се допаѓаш