Што би и кажале на форумџиката над вас? Џулс, имам некое чуство дека си една многу добра, коректна и убава девојка убав ден!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке, имаш многу интересно кор. име Уште се сеќавам на твојата прва слика,со девојката со апаратот, сега така те замислувам стално
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хехехе Спичлес, ја памтиш сликата а најсериозно, пред некој ден сакав да ти пишам дека во глава си ми закотвена со девојчето што си ја затвара устата со рака и гледа на страна Ептен ми се свиѓаше тој аватар!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид фала ти на убавите зборови... ...возвраќам со исто имам чувство за тебе дека се работи за убава,одмерена,добра и паметна девојка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мислам дека ти се случило нешто во животот што те многу повредило.
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе дете зашто ја тегнеш маицата на аватарот, па после протегната како ќе ја носиш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам да ја натерам мама да ми купе нова , се оваа си ја носам ама некако тешко не и текнува. жалче