Абре Реина уф... останав без воздух барајќи те и никако да те начекам по форумов. Слушна ли за "скандалчето" со Џен?!?! Здраво Мерлинко!
Кработ е тука, молам за внимание! А, Мисицава ете ти ја и таја тука. Брачедо воздрав голем мор имаш од фамилија Крекачу и пошироко
Реина да не ти расправам. Дете чека со Габи Еспино. Будалештина е тој! Здраво до сите девојки што ги гледам наоколу. Да ми имате многу, многу убав остаток од вечерта!
Е фала, пушти едно крекало по барата од мене. Да ми дојте на роденден сите брачедски битија. Крабу бре? Шо се раскока?
Мерлинке како е Стругата, друшо ? Мона каде пред мене... ама Мис и ти се испика Абе да? Нема овде ТВновели.... Г’з му мајчин! Му велеше мајка му да ме земит мене, млада уба и плус ДЕВИЦА
И да си знајте краљица сакаше да каже не у хороскоп У мор брачедо, да шкртнам во тефтерон дан заборавам јас Мона кај трчаш комшо мој
Јас сум, ама не во хороскоп ... Кај ме претркавте другите ? Туку не ми кажа што има по Струга... Иначе чекам торта по брза пошта да ми пратиш (A)
Абре тој губи! Ајде нека биде уште еден во НИЗАТА на момци што поминале низ (животот) на Габи. Мерлинче не скокам! Јас ползам! Здраво и до останатите!