Ваква таква, пак ме сакаш И доста, не си за ниту еден тим па да знаеш колку е преубаво кога лутиот непријател губи од нубски тимови.
Палермо = нубски тим, Искри, особено на домашен терен, среде Сицилија? Сигурно ти, како фан на Милан, знаеш „подобро“ за овој тим, м?
Аа си навивам и јас, ама не толку страстно Него утре другарките ме викнаа заедно да гледаме кошарка во некое кафуле, не знам дали да одам, ако одам и изгубиме, после Најт, како е оваа Искра ама ти скокна, пожар е бре кога ќе подразмисли човек- каква Искра Мона, ако мислиш кажи му иницијали да провериш дали е тој, а ако е потврдно штом веќе му кажа дека го знаеш кажи се која си и ти, така е фер, нели
Ами нели семоќниот Интер машинерија беше и ќе победуваше се?! Леле ај да не почнуваме, за фудбал до утре можам да се расправам, нека не ролаат другиве Ајде, двајцата сме за Македонија, одсега натаму само за тој тим ќе коментираме. ? Сеси, ај на скајп/фб/лп, имам новости
Сеси, да си жива и здрава за постов, за иницијалите и сето тоа, а Искри не ме плаши, од пожар на ниво на ќибритче ќе ја средиме со фудбалски статистики и податоци околу нашите два тимови. Инаку, секако дека треба да одиш, зашто дури и да изгубиме, одиме меѓу 8 најдобри. Тоа не е доволна причина за славје? =) Искри, додека Нос40 е кај вас, од ЛШ титула нема да видите. Патем, peace.
Мене не ми е јасно како не ве понесува атмосферата, енергијата, зарем не ви се крева адреналинот и кога губат и кога победуваат екипите? ?
Само ќе ти одговорам дека досега сум претрпел ХХХ лажни срцеви удари, особено со тим како Интер и како поддржувач на Македонија во спортот, земја која обожава од готово да прави вересија.