Имаше да бираме помеѓу Бугарија, или Охрид-Крушево.. Имаше анкетни листови.. ама ја пошо пасош слабо, и Охрид си одбрав. Па ќе видиме.
Јас летото малце зумба, ама онака, од забава ама престана Инаку, Елена, супер, ќе прошетате. И ние треба да имаме екскурзија ама не ни е кажано уште. Мош па и нема да одеме. Се си бива
Мене последната екскурзија во основно ми беше најубава. Дека беше во 7мо, и бевме по мирни, ко бубачиња.. А да одевме во 8мо, ќе бевме багабонти.
Ние во 5, имавме 3 екскурзии, во 6 исто три. А оваа година, незнам. Инаку според твојо потпис се ориентирам колку време сум и јас на форумов.
Ние ко бевме на една екскурзија, на едно дете нож му извадив ....И од тогаш сите што дотогаш (не)знаеа дека со мене не се чепкат
Ние во основно.. тродневни екскурзиии имавме само еднаш во 4то и еднаш во 8мо.. А еднодневни имавме почесто.. Иначе мене на екскурзија, ме викаа Сеќурити, дека цело време ни влагаа некои во соба, и јас ги бркав, ми го земаа клучот, и низ цел хотел ги бркав. И после класната ни го зема клучот. И цело време стоев до вратата. И ме викаа Сеќурити, маафака чак норис. Пошто повеќето со машките се тепав.
Јас од ко памтам за мене се тепав со сите машки Мислам дека беше кога бевме на Пелистер... Не бе Ејнџел, ако не ми напрајт некој нешто з’ш јас да му напрам ? на Финки од годинава, бар мислам дека се префрли