Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамидче нека ти е на арно смеењето денес,биди така насмеана и позитивна цела овааа не дела.
Што би и кажале на форумџиката над вас? бројче гушки и бакнежи и до тебе докторке многу ти е убав новиот аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? би јорселф види каква кола сум ти подарила во гифт фор ју,интересна си ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторче фала ептен ти праќам уште толку среќа и насмевка Багуфче, а тебе ти праќам бацка за соновите и воедно сакав да те прашам од кога се занимаваш со толкување? Алал да ти е, стварно треба да почнеш да ни наплаќаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? баш сега ќе ја видам ... хихихи ... пирамитке ми се допаѓа твојот аватар ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? .. силни гушки и до тебе аннии мис индепендент .. ми се допаѓа како размислуваш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бијорселф,убав ник...мислам дека сите треба да го применуваат тоа Пирамид,не се занимавам професионално со соновите,повеќе од забава
Што би и кажале на форумџиката над вас? скај најинтересна си ми со терминот -мајмун-знам дека тоа е зошто го сакаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Даааааааа го сакам многу ама некогаш ми се иде да го фатам и со главата во земја да го закопам Ти уживаш со дечко ти , блазе вам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах, Скајче не се нервирај. И мене дечко ми понекогаш ми иде на нерви, ама си преќутувам и поминува а понекогаш и си го затепувам, онака убаво те гушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала багуфчее инаку и јас мислам дека сите ние без разлика на годините треба да го применуваме тоа за старфиш --- како си авантуристичко мила? инаку аватарот ти е гром, преубав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога прв пат те видов на форумов, ме потсети на мојот парфееем