Реинче потписот Ес де ун либро муи буено. Туку се мачам твојот да го преведам Монче обавезно сакам точни и брзи резултати од истрагата
Хуху... и дане ти се слошит ? мојот е од Mi Corazon Insiste Спојлер Quise quitarme el sabor de tus besos Сакав да го заборавам вкусот на твоите усни Con otra trate de arrancar tu recuerdo со друг пробав да го откорнам сеќавањето на тебе Y fracase, inútil fue и залудно, непотребно беше Quise intentar ser infiel y olvidarte пробав да сум неверна и да те заборавам De tanto sufrir casi llego hasta odiarte од толку патење веќе почнав да те мразам Y ya lo vez, me equivoque и гледаш погрешив преводов е овај..на мекедонски знам дека не личит на ништо, ама сеа смислата е на шпански
Точно, точно сите сме лопови по природа туку јас да си ја поздравам ЕленчеТо Реинче ес муи буено есо ло ке дига ту фирма... Така а
^^^^ Ааа, девојката со омилена транскрипција на никот, Искри... Вечерва ќе си преведувам. ^^^ Пријатно јадење. ^^ Победа! =) ^ Абе јади си ко чоек!
Јас јадам пудинг од ванила и атлантис чоколатца,нема за вас А после нескафе со шлаг Само на мене не кажа.Лош