Што би и кажале на форумџиката над вас? ех сексот во градот ќе ми почне иначе на чет ќе дојдев КИМ како си , што прајш?.....УБАА СУМ (охриднска работа)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тедибиар и за тебе едно гушкање најсилно (телетабиско) и да те прашам дали си била член на форумот на романтични?
Што би и кажале на форумџиката над вас? романтични ?? не бе мила ... не сум била член таму ... барем не во последниве неколку години а зашто ако не е тајна??? Гушки и за тебе силни телетабиски најсилни
Што би и кажале на форумџиката над вас? уу старфиш тоа беше јако гушкање ... фала гоу те гушкам и јасссс најјако ии некако имам чувство дека си личиш со аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? хехе лолипоп ти ме потсеќаш на силна и издржлива женска ... секогаш насмеанаа .... и до уши заљубена (и јас сум заљубена да си се пофалам )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Излгеда дека сите на форумов сме испозаљубени Бројче, како си вечерва?
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала бројченцее ... се надевам таа тетката со црвено фиќуле (така баба ја викаше) ке ти дојде побрзо ама старфиш и ти си заљубена до уши признајјј
Што би и кажале на форумџиката над вас? си признавам Јас сум више ептен изгубена... и тоа доста од дамна трае. Девојки јас одам да спијам, вака ќе се гушкам со перницата вечер. ајде поздравче,
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахаха какво прасе .... одам и јас добра ноќ форумџике над мене .... и на сите други