Што би и кажале на форумџиката над вас? аааа спици, овие твоите стварно на позитивно биле уклучени а? секоја чест
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спици... Да бе бројче, незнам што им станува неделиве.. Збрлавеа веќе од мене него ти мила како си ми Како сo љубовта
Што би и кажале на форумџиката над вас? па спици... нагаленко инаку јас супер сум љубовта исто ..... и ја чекам тетката уфф бљак. ама ја нема а што нешто прочитав кај тебе сингл си? или тоа те фатија 5те минути и за теди - ако сте имењачки, значи веќе ти го знам името
Што би и кажале на форумџиката над вас? бројче теткава ни мене не ми доаѓа ... треба да превземеме нешто ... а за името не знам спичлес како се вика ама ваљда ке дознаам ... а за љубовта мило ми е што ти е супер и се надевам и имењачка ми ке се среди и пак ке биде заљубенаа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ваљда 5те минути се.. Се надевам.. а иначе, тедибеар, уште прв пат кога ти го видов корисничкото име ме потсети на некоја моја имењачка..Па ако ти е според името.. Значи си ми имењачка
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас се надевам дека се работи за 5те минути ... инаку мила корисничкото име е далекууу од моето едит редактирав ... за да не ме познаат толку лесноо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми оставаш впечаток дека си премногу (колку што не треба) добра девојка. Па, ако не се лажам, чувај се, не се сите добронамерни како тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се е океј, само се немаме салам видено, се нешто набрзина... Џули имам чувство дека и тебе денес ти е морничав денот. Ти навреа и тебе спомени на Тошенце. Ти недостига премногу, нели?
Што би и кажале на форумџиката над вас? А кому денес не му е вселена тагата во душа ...Ама тоа е,за жал ова е дел од животот.Само не требаше нему да му се случи,требаше сега да е физички присутен меѓу нас.Инаку имав шанса да го запознаам...
Што би и кажале на форумџиката над вас? БиЈу, и твојот аватар е многу убав. Поготово ме привлекуваат алките што ги има девојката, обожавам алки, фрли една навака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа ај ќе ги делиме! ехеее гледај колку ги има БиЈу на рака ...уствари, ако воопшто се согласи да ни фрли по некоја
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си бе бројченце Не знам зошто кога ќе те прочитам ме потсеќаш на пудинг и многу се стрвам..Ама безвезе.. хахаха