Што би и кажале на форумџиката над вас? Срцка откачена Многу ми е лудо тоа имг во потписот Бројче чекам ЛП кога сакаш кафе да праиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Cмајли кога ке го видам твојот аватар ме потсека на оние танцови со маска и на пепелашка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ким, одпрво мислев дека си од Скопје. како што прочитав од Охрид си така?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да Ти бидејќи си крај виножитото, ако го најдеш богатството викај ме
Што би и кажале на форумџиката над вас? 3 средно Седумнаевче Ама мисс , јас сакам да научам кола да возам Како ти иде тебе , знаеш добро да возиш ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се зачудив со твојата замисла за мене... Многу убава ме мислиш.. Па ѕирни и јас како те замислувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спичлес,многу ме потсетуваш на една Габи.Ова ти го кажувам првпат така? Хахахахаха...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд Грл, ти имам кажано дека многу убаво и елегично ти делува аватарот? Ми се допаѓа!