ја нема да речам фина девокја....според аватаров пи*ка ипол за вајлд грл беше ова, плавушо како си ти?
E, ептен си ми позитивна Друго, кога да ти го прочитам никот, ми текнува на еден аватар што го имаше кога се зачленив. Девојче со црвено капче или црвена шолја со кафе/чај, сеедно. И мислев дека си личиш со неа
ми текна на тој аватар, го имам во ПеЦе ех и јас си го лајкував многу Плавуша....види вака Тесла или секира, слична функција имаат, ама алал да му е на николЧе бре, затоа сега ви пишувам со сијалица, иначе по темница ќе утнев некоја буква на компјутеров Спојлер (упс ќе немаше ни ПеЦе ако немаше сРуја)
имав една колешка на факс, секогаш кога ќе кажев нешто, а таа се согласуваше со тоа што го кажувам, велеше......ќути,ќути.....ама со многу смешна интонација сега јас истото ти го велам ќути ќути
Плавуша 17 Ај не ме ставај повеќе слики со благи работи те молам Ти пишав л.п. Гоу пак не си излезена ???
Што има тоа врска јас и во вторник на кафица мафица си одам, и понеделник си шеткам само вечерва сакав да ве дружам вас затоа не излегов Ама тебе ти е оправдано оти мораш да ја дружиш тетка ти со црвеното порше.
Мислев, на вторник или петок. Иначе, крејзи, денес во школо, видов едно девојче, што личи на твојот аватар. х)