Што би и кажале на форумџиката над вас? Да, водена ми беше косата, прво да ми ја издува фенов па ќе се чешлам Лууукс, ама ти ме зафркаваш денес мене а? Скај еве еден танц за тебе ќе изиграм
Што би и кажале на форумџиката над вас? Неееее Ким,само се зезам ,ми пука главата,не ми се гледа ништо пред очи моментално ајде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, поздравче и до тебе Се ми иде да запеам поинаква верзија на 50цент - Go Go Go Go Go Girl, it's your birthday, we're gonna party like it's your birthday
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче, ти благодарам. Имам прекрасно мислење за тебе како девојка. Викторија еве ти една топла гушка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу ме испрати во кревет! Срам да ти е! Ама...ако треба да си легнам...утре обврски!
Што би и кажале на форумџиката над вас? милоооооооооо малоооооооооооооооооо утре доаѓам да ти ги тегнам ушите успат си ми..... обавезно ќе ти дојдам на торта да си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе на диета сум.... те гушкам мало, а утре ќе ти ставам специјални честитки за роденденов, сега ми се спие
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу душо,те снема.Убаво да спиеш вечерва Обожавам да те читам исто така,секогаш гледам дали си онлајн и што си пишала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, твојов аватар ептеен ми се допаѓа...инаку позз до тебе и добра ноќ!