Освен што ме боли главата, очите и што ми е досадно, и што мнооогу ми се излегуваше вечерва, и што наскоро со мене ќе биде и Спојлер ПМС-от Да, добра сум! Супер!
Хахахахаах, тогаш си на раб на беснило! Дечко ми' ми вика Спојлер Те молам кога си на среде циклус да не се гледаме, не знам како да се справам со тебе, не ми се лути ама така е хахаха па шо, во право си е човекот!
Ама стварно е најубава од Ангелите и дека си личиме доста во градба на тело ја ставив и така малце во лицето... ама убава е мнооооооооооооооооооогу нели нели
Аааа зошто ти била убаваааа...... Се издаде сега Е па требаше никот да ти е Лима јас мислам. Супер ако личиш на Лима блазе тебе Мене ми викаа дека личам на Шехерезад, на онаа глумицата што ја играше Шехерезад де Аку, баш ми се свиѓа
Да, таква скроз иста. И долга. И....висока сум како неа иии имам толкави очи. Големи и црни Па затоа многу често добивав коментари дека личам на неа, дури и сега, не само додека играше филмот. Леле лелеее, треба да се прекрстам, да се викам Шехерезада а???