Дајте бре кажете нешто друго освен за аватарите и потписите Како сте? Како неделава, досадна, или не?
Неделава што помина така-така, следнава напорна имам да доучам за да одговарам утре ама пред спиење ќе доучам и тоа Кај тебе што има знам дека си при крај со факултет или веќе си завршила?
Неделава не е досадна НАЈдосадна е,незнам што да правам со самата себе,плус опасна нервоза ме фаќа дека утре треба да ги видам резултатите од последните 2 испити
Леле, не ми ставај сол на рана , при крај сум, се надевам во скоро време ќе имам статус на дипломирана, требаше пред некој месец, ама изгледа судбината имаше некој друг план за мене Тинкербел, не спомнувај за резултати, отвараш а трепериш, се молиш да те има на список, а после ако те има си викаш ее не ли можеше да имам повеќе поени
Ајде ќе биде, без нервози само Секој одолговлекува кога ќе дојде до крајот. Само позитивни мисли, па очекуваме да частите во најскоро време
Леле Мона, после реченицата “што има ново“, оваа “што ќе се пофалиш“ ми е втора на листата на иритирање Дај бе препорачајте ми фен , си прашав на темата, ама немам одговор