Ехеее како последен..Да не посакаШ последен пат да ме глеаш Иначе и тебе нека ти е добро утрово ама веќе добар ден фати
Одлично, во елемент сум ...недоспана Имево ми е кажи а? А види ми го и аватаров....груда напоље Ти како си ми вака по сабајле....уствари ти си ранобудник, посао зове.
Посао зове а ја се правим оно као глува, ништа не чујем Фино. Уморно. Поспано. Во ПМС и веќе ме нервираат колешки кои кога ќе поминат со штикли мислиш стадо бизони игра степ Некои веќе знаат во ПМС што ме нервира па на прсти идат околу мене Ај што се фини еј. Еј! Нареден пат мартини пиеме, па нисам знала да ти је омиљено ЈБТ Аватарот ти е је*озовен, да не речам секси, а ќе речам
Ја денес сум слободна, еве се релаксирам....ама како ме тепа и мене ПМС, одлично, само нешто мрчам. Кај мене на работа мораме ниски чевли да носиме, оно без штикла, така да поштедена сум од бизони Следеќи пут без мартини не те пуштам...
Не го ставив по девојката од Evanecence тукуу лично по мене...Се викам Емилија ама нагалено си се пишав Ејми и после ми текна Ли