Смртта на баба ми, ножевите во грб од најблиски, неспособноста и неодговорност на татко ми. Празнината остана, раните зараснаа, престанав да се интерсирам за татко ми. Животот е еден, трудите се да учите од грешките верувајте во подобро утро и работете на тоа.
I kajmene roditelite se razbedeni ama podrska od niv nikakva, ziveam so babami ama rab e nedoverbata ni podrska od moite roditeli i mojot bivsi decko so me izneveri so mojata najdobra drugarka jas mislam deka od toa nemoze najveke da boli
Смртта ме здоболела најмногу. Смрт на многу блиски луѓе во претходните години.А најмногу смртта на брат ми пред неколку месеци.
Смртта на човекотот кој засекогаш ќе биде дел од моето срце и неправдата што му ја направија на моето дете
-Смртта на мм и на татко ми .Иако за двајцата се знаеше да тоа е тоа и се наближува денот,до последен момент очекував да ќе се случи чудо. -Однесувањето на блиски луѓе кои после смртта на мм мислеа дека ,,треба и можат " да управуваат со мене. Жално,болно и иритантно у исто време.
Тоа што никој доолго време ме нема искрено прашано "како си".. тоа што долго време сум запоставена заборавена од некои особи
Смртта на татко ми, однесувањето на брат ми како да не постојам, и тоа што некои си поигруваат со мене, само ме искористубаат а јас предоцна ги отворив очите..
Секојдневно ме болат изневерувањата од луѓето. Луѓето кои лажат. Кои биле со тебе за да бидат поблиску за да ти наштетат.
Najmnogu dusa me bolese pred 2god koga covekot sto najmnogu go sakav preku nok se otkaza od mene(poradi sto nemase nacin da se preselam vo zemjata kade zivee).I kapak na sve mi kaza deka ne moze poradi mene zivotot na stop da si go stavi,i deka od septemvri ke si bara druga devojka. Za da bide pogolema ironijata nekolku meseci prethodno me imase pobarano za zena i planiravme zivot zaedno....
Гушки!! Same here. Би додала уште и едно неисполнето ветување што ме прави да се гневам секој пат кога ќе помислам на тоа..
Najmnogu me boli sto nemam podrshka od roditelite mazena sum 16 godini i letovo pocnav da rabotam tri deca imam ne se stigase se so platata od mm se otkazaa od mene zatoa sto sum rabotela mnogu me ponizija seuste solzi mi tecat ko ce se setam kolku pogrdni zborovi mi rekoa 3 meseci ne mi imaat zvonato ziveat vo avstria teshko je no mora da se zivee
Кога мајка ми ми рече дека не постојам веќе за неа, дека и е жал што ме родила и ред други навредни зборови..