Кога дознав дека мојот комшија го удирал моето куче додека да умре.Полудев од бес. Кога мојата бивша најдобра другарка ми рече дека сум измислувала некои работи. Кога сваќам дека никој не ме сака искрено. Кога бев исмевана и осамена во средно. Кога детето кое го сакав ме довреди и ми го скрши срцето. Кога сваќам дека сум обична билка која само јаде.
Epa ne treba da stavas ili da se frlas u ogin za nekoj so ne vredi ni pa da si go trosis vremeto zaniv oti i jas si znam zs site ja znaes taa narodnata Na site ater tebe mater toa si go po sebe ama od koa ke svrtis nov list odma go menjavast mislenjeto zatebe kos ke vidat deka ne im trebas
Што и да ме заболело ме одболело кога сфаќам дека со тоа сум се справил на вистински начин и ми помогнало да станам јас, болката ми помогна да пораснам. No pain no gain! И секако сум им простил на сите и сешто, нема да се трујам со нивните отрови. Напротив, им благодарам!
Периодот кога не знаев што ќе биде со мене, помислата дека мојата малечка може да расте без мајка....не за мене, помислував само на неа и нејзината болка и потреба.
Смртта на моите баби,на дедо ми и на вујко ми.Вечен непребол за мене. Заминаа сите оние кои најмногу ме сакаа,оние кои ми беа рамења за плачење и оние кои ме прегрнуваа во тешки моменти.
Кога татко ми ја силуваше мајка ми. Смртта на баба ми. Смртта на кучето што си го имав 15 години и го сакав повеќе од се на светов. Лажните муабети раширени за мене од личности кои ми биле преблиски.
Me zdobolilo i uste me boli odbivnosta na majka mi kon mene. Toa sto od mala ne me sakala me gledala ko tuginec i ne sfakala deka sum imala potreba od nea i den deneska ja imam potrebata od majka a jas voopsto nemam nikakov kontakt so nea....boli toa sto znam deka e ziva imam majka ama nemam.
Shto ne me zdobolelo.... mnogu sum cuvstvitelna... Mene ne e na shega da me zadeva covek, kamo li nesto poveke. I mi se slucile mnogu teski momenti za koi celo vreme se nadevam deka ke ostanat zad mene a tie postojano se povtoruvaat.