Smrtta na majka mi. Me smeni za 360stepeni. Nz Kako ke bide ponatamu. Najmnogu me boli toa sto sekogas sakase da me vide srekna, sakase da me vidi sredena. I sega koga imam decko nemozam da ja zapoznaam. Nikogas, premnogu boli. Boli toa sto ako imam deca nikogas nema da ja znaat. A toa I bese najgolemata zelba. Go mrazam letotto, go mrazam denot koga grom od vedro nebo doznav. Svetot mi se srusi. Bev Sama I bespomosna..... No nejkam da kukam, nejkam da se zalam. No nekako posilno e od sebe. Majka mi sakase da me gleda samo srekna.....te sakam najmnogu dusicko moja, I znam deka me gledas. Znam....
Ma dobar covek e toj,pomaga na site itn. mi pomaga i mene koga moze, losoto e sto e malku ne dorasnat pa pravi tonista gluposti koj ne se povrzani direktno so mene, ama neli sepak vo brak sme pa tie raboti pravat kavgi megju nas, toa sto go podrzuvat negovite vo glupostite, a racete gi inat dignato od svojot sin. Toj ako ednas se skara so nekogo nikogas poveke nema da se ima. Zatoa i e taka od so trpi samiot, na mene se istura pa ke se izvini ama kazaniot zbor ne se vraka i toa boli najmnogu. Nivnoto vlijanie i neklutura vlijae vo nasiot odnos maz-zena. Ne znae uste deka zenata, t e.nie sme na 1 mesto
Toj saka deca. Ednostavno zivotot ni e eden prazen list hartija. Nemame deca pa koga del od mini drustvoto slavat rodendeni nas ne ne vikaat (deka bez deca neli pa za sto ke im sme) nemam jas nikoj svoj .. toj gi ima negovite nevideno sebicni roditeli i toa mu e da recam edinstvena zanimacija ... Kiga bi imale deca bi bile po zblizeni i posveteni eden na drug. Bi ne se smenil zivotot, sekojdnevieto, ke ne zbrka malku pa ke ima na sto da se raduvame. Se nadevam deka ke e taka
Жал ми е ама многу ќе се разочараш... Имаш многу нереални очекувања. Дете не спас. Не си свесна колку ќе биде потешко кога ќе имате дете.
Немој да си напрајш поголема беља. Не ти е доволен пример мајка ти? Остај го! Уште денес. Заслужуваш љубов, не вечна борба.
Чист пример за психологијата на деца растени во токсично семејство. И оно завршува во токсичен брак зошто тоа е нормално за неа. Што да кажам... жал ми е и криво ми е вака
Лицемерие, кога личности за кои што сум верувала дека ми мислат добро испадна дека ми се непријатели.
Koga uvidov deka koga najmnogu mi bese potrebna pomoš, site sto sum gi računal za prijateli i rodnini me izvisija i napuštija bukvalno site do eden