Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ве здоболело најмногу во животот?

Дискусија во 'Психологија' започната од Daleron, 28 јули 2014.

1. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Смртта на дедо ми дефинитивно,кога ќе се сетам сеуште ми навираат солзи на очите ;(
    Секој ден го гледав,живееше до нас и многу ме сакаше,постојано си игравме карти и седевме заедно
    Никогаш немал да ми даде многу пари,нити сум очекувала такво нешто.
    Љубовта која што он ми ја пружи со ниедни пари на светов не би ја заменила.
    Се би дала да е жив :(
    Премногу ми недостига ;(

На soffce, rose60, FallenAngell и 3 други им се допаѓа ова.
  2. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    болеста на сестра ми. Премногу ја сакам и мн ми е тешко кога ќе ја гледам. Но сепак се тешам некако дека ќе оздрави и се ќе биде во ред;(;(;(

На piksooki, rose60, FallenAngell и 2 други им се допаѓа ова.
  3. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.346
    Допаѓања:
    26.203
    Разделбата со бившиот . И до ден денес кога ке ги погледнам заедно ме печи од внатре ми беше прва љубов и 5 години бевме заедно. Но судбина така морало да биде секој по свој пат

На rose60, FallenAngell, Oscar Lady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.070
    Допаѓања:
    36.156
    Смртта на мајка ми и на сите блиски.

На Gushkalo, rose60, FallenAngell и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.205
    Допаѓања:
    102.661
    Sto ne mozam da imam deca
    Potocno sto na mojot soprug ne mozam da mu dadam dete

На soffce, LittleGirl626, ocicka2014 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.205
    Допаѓања:
    102.661
    Sto ne mozam da imam deca idnisno sto ne mizam na mojot soprug da mu podaram dete

7. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Sto morav da si zaminam od soprugot sto go sakav i bev trudna od nego....ama morav. Nikogas ne preminav preku toa. Najmnogu mi se skrsi doverbata kon drugite. Ne mozam pojke na nikoj da mu vervam. @Milobebence od se srce ti posakuvam da imate bebence. Moeto tatko mu ne go saka. I ako nemas kako poinaku, posvoi si bebence, nekoe malo i otfrleno

На mira.mira, rose60, FallenAngell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.205
    Допаѓања:
    102.661
    Da sme razmisluvale i za posvojuvanje i vo plan ni e ti blagodaram za ubavite zeli i jas ti posakuvam se najubavo

На rose60, FallenAngell, Antebellum и 2 други им се допаѓа ова.
  9. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Бев средно, отидов на фризер, кога завршив се качувам на мотор но не сакаше да запали- немаше бензин, му се јавив на татко ми да донесе во шише, тој кутриот на точак со шишето, се исплеткал паднал лом во лицето, целиот крвав;(

На SummerGirl, rose60, FallenAngell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    тоа што се разделивме со бившиот бевме заедно скоро 4 год прва љубов ми беше мислам дека и последна ке остане секогас кога помислам на него на моментите поминати заедно...на тоа дека сега друга ке го има...;(;(;(боле таква болка немам почуствувано никогаш боле пече болката е неподносителна и непрекинлива.......

На rose60, FallenAngell и Oscar Lady им се допаѓа ова.
  11. ludadama

ludadama Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    32
    Мене највеќе ме боли тоа што имам потрошено време на неважни личности исто така болат и лагите и повредите од саканиот а тоа што е капак на сето ова е љубов во моментот која е невозможна...

На FallenAngell му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ludadama

ludadama Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    32
    Незнаев каде да ја сместам и затоа тука го сместив и да секој има и тажни и среќни моменти

13. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Беше 1ви Мај, бев неколку дена надвор од дома. Си дојдев, атмосферата дома не беше иста. И татко ми и мајка ми беа потечени од плачење, го приметив тоа но не напнував, иако знаев дека нешто се случува.
    Таа вечер си легнаа рано, инсистирав да ми кажат што се случува, но не ми кажаа, глумеа но залудно. Чуствував во себе....Утредента требаше да полагам но пред тоа се решив да дознам што се случува и решив да прислишкувам. Мислеа дека веќе излегов, и тогаш мајка ми рече дека ќе измислат нешто и дека нема шанси да дознаам за нејзината болест. Се скршив, плачев без прекин, плачев... Вечерта дојдов дома, и рекоа дека ми кажат што се случува, почнаа да ме лажат ко да сум дете, им кажав да прекинат дека знам се, да прекинат со плачење и да се наоружат со позитивизам и дека подоцна или порано се ќе се реши. Моите се зачудија од каде толку голема храброст(иако мене срцето ми се кинеше).
    Од таа вечер се се смени, сфатив дека глумењето храброст и позитивизам, ти станува навика, наместо жалењето и плачењето, помина веќе 3 месеци, многу е подобро. Но чуството кога моите криеја со денови а јас чуствував дека има нешто, чуствотото кога не знаев како да помогнам ме здоболи многу.

Друго нешто што ме здоболило, дечкото кој му верував и му се доверив за мојата голема болка. Го снема без збор, замислете без ниеден збор.

На rose60, FallenAngell, Mr. Right и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Кога еден другар ми побара пари за да купи храна, ;( :( Многу беа сиромашни, заглавиле со некој долг, но се среди, многу сум среќен што сега се подобри и што не ме заборава...
    Смртта на дедоми.Игравме шах, наеднаш ме гушна и ми рече да си одам доволно било, утре дента од школо кога се вратив го видов ковчегот веќе спремен. ;( ;( :(

На rose60, FallenAngell, minne992 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Смртта на татко ми.
    Солзите на мајка ми...

На Cinderfakinrella, rose60, FallenAngell и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Xviuxy

Xviuxy Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    58
    Напатеноста на мајка ми. Кога мојата баба не сакаше да не прими повторно кај неа откако се разведоа моите, па моравме да спиеме во еден пуст дуќан на лежалка за плажа без ќебе, без ништо. Гледајќи ја мајка ми како 24/7 изгрбавено на машината шие и трча по студентски домови да продаде нешто сошиено, за да може мене нешто да ми зготви, што денес на постари години има грбка и страшни болки во вратот.
    Ме боли тоа што повеќе од 15 години мојот татко не го видов, ниту ми се јави да ме праша како сум, ме боли и изневерувањето на најголемата љубов, која знаеше низ што се' сум поминала, ветуваше дека нема да ме разочара никогаш, а го стори тоа..

На piksooki, КикиМаус, rose60 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    Bolka sto tatko mi ne maltretirase i ne razdeli site, bolka e sto na brat mi ne mu se javiv za praznki i sto toj odi po patot na tatko mi, golema e taa bolka sto toj mene ne me saka, solzite presusea, a srceto mi e kamen polno omraza i beskrajna nasmevka

На КикиМаус, rose60 и FallenAngell им се допаѓа ова.
  18. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Nenadejnata smrt na tatko mi i sega na mojot prv bratuced

На FallenAngell му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Смртта на татко ми се би дала да е жив..

На Cinderfakinrella, rose60, FallenAngell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. klinkata

klinkata Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    Смртта на мајка ми и тоа што бившиот со кој идевме 2.5 год. ме остави кога почина она...

На rose60 и FallenAngell им се допаѓа ова.