Абе, тато, цар си. Со тапија. Го прашувам за имињата Галип и Сабиха. Дека прееска гледавме. И сега го прашувам: Јас: Како се викаа тие двајцата од серијта? Татко ми: Па некако беа Садика. Јас: Не, не. Татко ми: Епа Сабрина? Мајка ми: Абе ти, само женски имиња памтиш, а машкото? Татко ми: Епа незнам. Јас: Ајде некоја птица беше. Татко ми: Врапче? Јас: Не. Татко ми: Ластовица? Јас: Не. Татко ми: Епа тие животни се веќе. Сестра ми: Галеп. Татко ми: Па да бе, така беше нешто. Абе патос. Шок шок шок. Конечно го запамти Букефал. Сега се на ред Сабиха и Галип. Има да го реметам, ихаа. Порано наставничката, наместо Марга, Магда ја викаше. После ми се смени, и пак и таа ја викаше така. На мајка ми некогаш и вика: Ќерко, Елена, ** (сестра ми), и после ќе и го погоди името. На мене со жено некогаш. Наместо да ми каже, мајка ти, он сестра ти. Интересно ми е дома.
Постот на Doozy во врска со ставањето мајонез на коса (заборавив како точно гласеше темата). Солзи ми потекоа од смеење Ти благодарам Doozy, ми ја разубави вечерва
Изјава на една баба на Канал 5.. Бабава кажуваше за таму некој надри лекар и ја прашаа дали тоа лекар помагал и она вика :- Па не знам , треба рано да се иде, овај стариов се фали од него.. ( нешто вака беше) Ама овој СТАРИОВ БЕ Бозум таа многу млада хехехе
Кога сме кај вестите.. Имаше една жена кажуваше, уште од поодамна.. Како нејзиниот брат/маж или незнам што, го брка некој, полиција ли незнам што.. И вика: Секој ден го трчат, го трчат, он бега. Ама не е крив, зашто го трчат? Леле, јас како што јадев во тој момент.. ми залетна залче. Срамота, мака си имала жената а јас се смеев..
Велат убавите нешта кратко траат, а види ми мене скоро 14. Лeле се згазив. И една наставничка денес како се развика на еден соученик мој. - Абе ти кај слеп па и не видеш шо пишува (а детто носи наочари).
Игравме фудбал со другарките и другарите, а јас бранев и наеднаш машките ејј t.e.d.d.y гледај одпозади и јас мислам ме зафракваат и не се вратм, а инаку сите деца се смеат и ајде јас да се завртам и кога ќе видам две магариња се е*ат (глетката )
http://www.youtube.com/watch?v=wgo2Pi3V ... re=related E ова ме изнасмеа посебно делот од 3:00 хахахаахаха не ја гледав серијава токму поради синхронизацијата ама во оваа синхронизација уживав хахахах
Дефинитивно синоќа реприза од Бубамара абе кога почна да лафи за технологијата па за поповите леле се сокинав од смеа,а пак на крајјот беше
Само Миланка и дедо мраз работат еднаш во годината. Невенчан сопруг! Виа Миланка Рашиќ! #оскар Накит во фустанот! лол
Го пратиле Цветко да фарба прозори. Кога ја завршил работата ги прашал газдите: - Треба ли да ги офарбам и рамките?
My reaction when I tried L’oreal no more tears shampoo! My reaction when my boss asks me to do something 5 minutes before I’m supposed to leave.