Двајца пријатели разговараат. Брат имам две лоши вести за тебе и една за мене. Е што се? Некој ни ја е*е женати.
Од штабот на ВМРО: “Сокол, јави се сокол” “Сокол тука, прием“ “Си легна ли Жерновски, прием?“ “Да, прием“ “Клавајте споменици брзо, прием“
Еден сперматозоид во обид да ја прекине несаканата тишина го прашува тој до него: - А кога ќе стигнеме до тие јајници ? - Молчи и лизгај се понатаму, што туку сме кај крајниците !
Другарките 4 другарки одиме во вц, две одат во кабина да испразнат непотребни течности нели, а јас и другаркава седиме пред огледало, и почнавме да правиме муабет за вежбање, ми кажуваше какви вежби правела, за нозе, за задник, викам ееј и јас ги правам истите и правиме некое време муабет за тоа, и после некое време тишина, се гледаме пред огледало, другаркава се врти во профил се фаќа за задник и таква цела му вика ајде ајде, дигни се више еднаш, знам дека можеш, и фаќаме сите четири да се прскаме од смеа сосе овие двете внатре што се си се пронајдов...кај и да е, ќе се крене
[СДК] Сакам да кажам... *Пушиш ли цигаре? -Да. *Колко пакле дневно? -Три. *Колко паре е една? -50 денара. *И колко године пушиш? -15! *Значи ако една пакла те кошта 50 денара,ти пушиш 3 дневно,што значи за цигаре трошиш около 7.500 денара.За едну годину тој би било около 90.000 денара,такој ли? -Да! *Ако годишно трошиш 90.000 денара,за 15 године си потрошија около 1.400.000 денара. -Да,такој е... *Да не си пушија тија 15 године и си ги собираја паре на девизну сметку,заедно сс камату од тија паре за 15 године сга да можеш да купиш Ферари! -А ти пушиш ли? *НЕ! -Епа куде ти е Ферари?! денов ми беше ушасен, но оваа успеа да ме разведри
- Дај ми го веднаш! Не и го дадов... - Дај ми го веднаш, цела сум влажна! Не бе, не и го давам.... Издржав, останав маж до крај и не и го дадов ЧАДОРОТ!!! (срам да ви е ако имавте нешто друго на памет перверзни едни! )