Денес на сета тешкотија и нервоза смс се смееле од ерце и јас и моите керки . Дојде еден лечен од акохол човек, роднина на на мојата свекрва. Првин ни гледаше на кафе добро кажа сто имаше После да ни баел од уроци од уплаф. Па ај почна да ни покажува јогаи на крај му вика на маж ми и тебе треба да те излечам некако ми мирисашна ракија ај ај леже на сред соба па склопил раце и на српски зборе на глас а јас се крекам и коа отвори очи ЛЕЛЕ ПА ПОСЛЕ СО ЕДНО МЕ ГЛЕДА ДАЛИ СЕ СМЕАМ АМА МОЖЕ НЕ ТРЕБАШЕ ЕДНОСТАВНО БЕШЕ СМЕШНО
Братот на другар ми кога во 12 и пол после полноќ излезе од езеро пијан ! ХХАХАХАХХхХАХХА ЦЕЛА НЕДЕЛА ЌЕ МЕ ДРЖИ СМЕАВА !
Vrhunac pijanstva: Kada sednes u taksi i taksista pita: Gde cemo ? A ti odgovoris: Sta te boli kurac ?
едно дете на фб, му шишував глупости се зафркавав и ми вика: тој:Помина попот кај тебе дома? јас: Не , а зошто ? тој: Да те прснит со босилекон јас: ке поминит денојве, Уживај
Шетавме со една другарка и јас реков ај сладолед ќе си купам и седиме сега,јадам и правиме муабет и таа наеднаш ми вика: А ладен е сладоледот? Викам не,топол е Се изнасмеавме
Новата другарка , прв пат се гледаме, ама како да сме се знаеле 100години, се инапраивме муабет,смешки..што ти не..
Темата:На кој парфем мирисате абее gentlegirl знам дека си сакала да напишеш пишува а си напишала нема врска важно ме намсеа