sto me nasmevna da kazam i vie ke mi se smeete едно девојце мазено на 16 години го оставила својот сопруг оти се писувала со некое дете и заминала кај него а он и рекол макај идес ја ли те вика...е сега незнам дали е за смеејне или плацејне деткса лјубов, или детска глупост
Kako se zoves? -Jebo Jebic. -Sta si reko? -Pero Peric. -Sta ti radi tata? -Pravi brata. -Sta si reko? -Ma farba vrata. -Sta ti je mama po zanimanju? -Svemirska jebacica. -Sta si reko? -Ma operska pevacica. -Sta ti radi sestra? -Jebe se po gradu. -Sta si reko? -Ma lize cokoladu. -Mrs na tablu! -Ko te jebe! -Sta si reko? -Nema krede. -Mrs kod direktora! -Nemam muda. -Sta si reko? -Ne znam kuda...
Пошо сеа кај нас тука има панаѓур и милиони тезги и си шетаме така со другарките и еден вика: Магични постелнини, легнете двајца ќе се разбудете тројца, ајде навали народе.
Вицовите на колега од работа. Моментот е дека не се толку смешни, колку што неговите гестикулации ме умираа од смеа. А и ресенскиот дијалект, намерно употребен. Будала.
Тато.Иде да ме кара оти сум се иждригала и застанува над мене и ми вика: Ко прво не е културно,а ко трето знаеш дека ме нервира. А второво кај е ?
Сама себеси си се изнасмеав, ја глумев Есма на работа, ја пеев онаа нејзината песна Мангава тууу... И си ја мотав марамата на глава. Мора некако да се преживее работна недела.
Кога со другарка ми, како улави на секое машко што ќе помине му свиркаме и му викаме "Дечкооо сакаш да се дружиме" ја глумевме изронатата во суратот , а оние повозрасните околу 20-23 години се смеат ко ненормални
http://www.idividi.com.mk/panorama/zanimlivosti/752274/index.html Батакот на ЏОЛИ хехехехехех или како појаснување анорексијата на ЏОЛИ