најлоша македонска клетва помеѓу средношколците: да даде господ на тој што го измислил екстерното тестирање децата да му играат џамлии на минско поле..
ќе ја прашам неа,она знае сигурно инаку фразата беше наменета за еден шо стално ме замара за секс и другарка ми вика кажи му да ги плесне петте сестри со таквото. овој збриша,не верувам некогаш да ми пише
Ова со витамниве со е на фемина одиш со глувчето и она девојчено демек зборува со устана ја мрда е баш ме насмеа за пред спијање
Тој: Колку години имаш ? Taa: 15. Toj: Нели девојчињата како тебе треба да си играат надвор со другите деца, а не да седат на фејсбук ? Таа: Зошто да си играм со другите деца кога имам мое ?
Денеска претседателот на одделението кажува на наставничката по герамнски да не правеме писмена и вика -Наставничке вие ќе ни ја одложете или директорката да ни ја одложе....
Mалу ми е срам hock: ,ама ете решив да го споделам и ова со вас и да го сместам во оваа тема.Вчера имав гости и се смееја како луди кога ги прашав зошто уште толку за на крај да ми кажат а јас сета се претворив во уши.Го знаеш (.,.,)го знам.Знаеш ли кај бил нокеска во два ? Е тоа не знам, не ме занима.Чекај де смешно е ееее.Тој бил кај една ромка да и ги земе неперените ГАКИ и мажот нејзин го видел како претура по корпата и овој со се корпа ги однел во една напуштена кука .После мажот заедно со братот , отишле да ги бараат ГАКИТЕ на Ромката.Го нашле hock: претпоставувате што правел, ама имало гаки од целото маало Му удриле котек овој оф не рекол, а цело горно маало е скарано за тие Гаки божем жените си ги краделе. Стварно незнам мене повеке ми личи за осуда тој е женет. Има две прекрасни деца.Никогаш , никој не би помислил такво нешто за него .Манјаци , треба власта да ги гони , да има закон .Срамно , но и страно .