Денеска на брат ми му се одело по вц, и тој го замолил на професорот да го пушти, и професорот му ја запеал Иди не врачај се
Сестра ми. Спиеше, и се буди пред малце и ми вика: -Колку е саатот? -Единаесет ипол. - и викам. -Уште колку саати треба да одам нашколо? .. и ваква фацата:
Двујца другаре си праат маабет: - Сакаш ли да га накарам на баба да вии как в'к ? - Ееее.. ај баш да чуум. - Бабо, кога последен пат си имала секс? - АУУУУУУУУУУУУУУ )
Сестра ми малата даде што ќе ми купиш за роденден и јас и викам не знам и она Ништооо??-Па и јас тебе ништо ,ама знаеш ли мене кога ми е роденден? вторник не овој што иде туку тој после овој што иде ете тогаш ми е роденден а тебе ти е роденден не овој вторник не тој што иде не тој кога и мене ми е роденден туку наредниот Четврток. Ќе канам деца 10 ама не јас сум десетата со се мене се десет а ти не си канета не може да дојдеш
#ПрашањеЗаЕкстерно Mакедонски влакнест револуционер: a) Гордана Јанкуловска б) Даме Груев в)Гоце Делчев
Ќерката :Тато ќе одам да учам кај другарката. Таткото : Нема!! и мајка ти велеше така, па доаѓаше кај мене...
Кученцето Дони..си играше во собата и се фати на завесата со забите тргаше тргаше ли тргаше и онака со фацичка целото збунето и почна да хрчи и скока..али како што е мало и дебело ..како топче е
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OA41lFAznw (типот со мобилнот е главен 2.24 сек ) хахахахах