Комшивката одсабајле ме изнасмеа да е жива и здрава.... Преку ограда ми вика-Дојди да видиш што сум си купила... Одам јас ,купила многу работи ,тоа не е ни важно ,најважно е дека купила на сопругот гаќи-боксерки... И сега се е во ред да не пишува на нив STRONG BOY. Важно и комшијата е воодушевен Имаат по седумдесетиина години...
Трпана гледа на кафе на комшивката: - Имаш свирче, зајак и слон. Некој набрзина ќе ти го свирне и ќе ти падне многу тешко!
Мајка ми: пола жена, пола „те молам пушти правосмукалка“, пола „дај ваму не собираш добро“, пола „ај продолжи ме боли грбот нешо“.
модни критики за храбрите феминки Спојлер сеа ок си е бива грешка, несакам да исмевам грешка или било што слично само мене ми падна мноогу смешно и едноставно морав да го споделам се извинувам навистина да не се навреди случајно некоја од девојките
Налетав на едно прашање од екстрното наменето за средно турбо фолкерско Ко? a) сам ја да ти судим б) то тамо пева в) би реко чуда да се десе
жирафичката на луничка (или што и да е) и оваа.Само сега има нова фризура.Стварно ме насмеа и првиот пат со пуканките а пак сега кога ја видов...