По стотти пат гледано, сеуште се трескам од маса. Ах, бе овој Axl што ми прави... http://www.youtube.com/watch?v=mhuL5Gv5xpQ
Татко ми. Му викам: Добар ден. Ми вика: Дал Бог добро чедо. Со оној попски глас.Како ги емитира алал да му е
* -Здраво маче! - Не сум ти јас маче! -Епа срце со мустаќи немам видено. *Човек се јавува на телефон. -Ало,добар ден,дали е тоа топлификација? -Не господине,погрешен број сте избрале.Ова е ЕВН. -Епа,нема врска.И на вас да ви ја е*ам мајката. *На некој човек му умрела жената.Ја закопал,ги направил сите адети и си заминал дома. Само што влегол започнало невреме и силни грмотевици. Мажот погледнал кон небото и рекол: значи стигнала
Студент(прва година) ќе излева со некоа мома: - Мамо, дај пари! - Не, нема. - Сакаш ли уште сега внуци или не ? - Сега, сине, на ти пари …
Ало, дали е тоа радио Битола ? -Да, во програма сте. -Сите ме слушаат? -Да да господине -И тие во колите? -Да да. -И тие во продавниците? -Секако господине... -Блажооо не купувај млеко мајка ти купила! HAHAAHAAHA NE MOZAM GOTOVO HAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHA