Ова го начекав на ТВ... До солзи се изнасмеав Какви движења со вратот хаха , страшен е типов - буквално http://www.youtube.com/watch?v=IaaB_gsS5GQ
Mи се јави еден другар баш сега ... И некој во позадина т.е. сестра му кашлаше абе се отранчи,ќе се удавеше закон хехе се изнасмеав
Незнаев каде да го ставам, поточно незнам да се смејам или да плачам. Некој напален тип од 40-45 години на девојче од 15 години на коментар и непишал „Еј најака пичица си“ и типката на тоа одговорила „Леле, фала * <3 “
Дечко ми кој во мојот влез гласно си коментираше за моиве комшии и после вика еј абе што се дерам јас вака гласно
Денес еден школски ме насмеа.. Професорката предава а тој од досада сред час стана и вика ’ЧУУУУУУКШШШШШШШШШ’, на истиот час и друг школски нешто се расправаше со некој и вика ’да бе ку*о ќе ми јади’,и професорката ФИЛИПППП НАДВОРРР,па тој уште и врате Со задоволство госпоѓо професорке Одамна се немам насмеано вака слатко
Денес ќерка ми изнасмеа, абре 20 дена нема сама шишето го држи и не го пушта, башка што менува 1001 фаца де се смее де плаче и така
Ни дојде нов шеф. И денеска требаше да го запознаеме. Па една од моите колешки која впрочем има 61 година и нели е веќе бабичка, се издотерала, се изнашминкала во сите можни бои, ставилa сјај на уста па и се растекол до сред брада како месо свинско да јадела, па бронзер на образи, па зелена сенка, па туш до сред капак на око, па фризурка со некои тулумби, па сукња до над колена (тесна, тесна), па ,,миш,, хулахопка, па шпиц кондура, па кожен мантил, па опоен парфем... абе на гз да паднеш. Ја кога се појавив на ,,збирното,, место и кога ја видов, искоментирав: ,,Аууууу, што убава невеста имамееее... Сега зетов кога ќе ја види одма у пензија ќе ја испрати,,. А па после кога седнавме со шефов, кога почна заносно да го гледа, да го милува со погледот, па тоа нежни зборови од нејзината отровна уста, па шмекерски осмех........Барем да не ја знаевме што ѓубре е па да ни глуми...Кого шмекаш мори мисирко една, улизицо една, пукнал некој за бабетина како тебе. Е тоа ме насмеа денес, немање достоинство и на 100 години.
ме насмеа еден другар..збориме на фб и јас викам исчистив се дома денес и сега одмарам се досадувам незнам што да правам и он ми вика паа најди некое хоби еве на пример „прави секс„ и јас ваква лепотооо сексот не спага во хоби и тој ми вика абе знам ама сакав да те насмеам бидејки си тажна ахахах „будала„
Мајка ми денес е у фазон... последното, Како живеат во Малта, Малтежаните? Мајка ми: МАЛТЕШКИ! Занемев