Дечкото и вика на девојката: -Дојди вечер кај мене, нема да има никој дома. Вечерта таа стигнала дома му ѕвонела, ѕвонела, и стварно немало никој дома.
Доваѓа 15 годишно девојче дома и вика на мајку ву : - Mамо ја сам трудна... -Мајка: Леле леле леле татко ти ке те утепа...! Она отиде каже и на татка ву Татко ву почнаја да вика да пцуе Девојче заврти телефон , за 5 минута пред врата најново ферари се паркира , улаза некој богаташ седнуе до татка ву и вика: - Слушај господине ја има односи с`с керку ти и она останала трудна ако е женско ја ке даду пола миљон евра, ако е мушко 2 миљона дуќани авта фирму све што имам, а недај боже ако побаци...туј татко ву му ставља руку на раме и му вика: Ако побаци .... КЕ ГУ ЕБ*Ш ПА !!
Сабајлето одевме со татко ми да пазариме и наидовме на едно бело пудличе со влакната како коса преку очите и татко ми ми вика:Гледај го хипикот,како ли гледа низ таа коса исто како оној од цртаните филмови со волкот што се брка кога сака да му ги краде овците! Потоа тоа исто пудличе лаеше по нас,а да го пуштиш надвор да му ја отвориш вратата ќе се усере од страв!Значи се прави силно зад затворени врати,ептен е храбро,што да ви кажувам! Ха!ха!Ха!Ха!Лудница бре брат!
Луд, Збунет, Нормален. Чомбе мисли дека е педер. Па прашува дали може педерите да останат бремени, со објаснување дека му касни, не излегол 5 дена во веце, по голема нужда. После некое време, излегува од веце: - Без бриге, Чомбе абортиро!
Шалтање по нет од досада и налетувам на ова: (Во контекст на наследничката на Ким и Кање) цел ден се смеам
признание на ф.б. дека еден дечко е осамен-а до сега незнам со колку бил па не морал на ф.б. да го признае тоа, можел и во весник да го објави а кога ке си го вратам филмот наназад на истиот тој пред двајца другари зимоска му го свртев погледот