Објавува војна Македонија на Америка и пушта 3 авиона да ја бомбардират. Првиот ден го бомбардират "New York" и го рушат - одговор од Америка нема. Вториот ден го бомбардират "Вашингтон" и го срамнуваат со земја - одговор од Америка нема. Третиот ден ја бомбардираат цела "Калифорнија", ја рушат - пак нема одговор. Му звони Грујо на Обама и му вика "Што е пи*ки, се усравте а ? А Обама му вика "Типче да ве најдеме на картата мамето ќе ви го ебeме! Мали на карта, големи во душа
Скоро секој ден кај нас доаѓа еден забеган стар цигански мачор ангорец којшто ако не му дадеме малку салама или рипче да јаде ќе се налути,па 3 дена или повеќе нема да го има! Во последно време почна и ноќе да доаѓа да бара јадење,да досадува,а сега бидејќи е стар и сенилен доаѓа некогаш во 15.00 часот напладне и пак бара рипче или малку салама да јаде! А,преку зима на снег бидејќи мачките многу мразат вода тоа за него е огромна жртва да си ги топи нозете,но стрвоста си го прави своето! Пред малку јас додека вечерав се занесов нешто и не сум го забележала дека влегол во куќата,па вреснав од страв и тој избега кутриот,но потоа во дворот пак ме чекаше и јас пак му дадов рипче да не ми се налути кутриот забеган мачор! Сепак,нека си е жив и здрав уште 100 години! Многу си го сакам!
Како успеа да ја легнеш? -Гледавме ѕвезди, читавме стихови и се предаде... И се разбира испивме половина шише вотка.
Какви поволности носи новиот оператор Албафон според Твитерџиите! Само во #АлбаФон! Телефони кои НЕМА да ја содржат буквата „х“ или на латиница „h“. Сега од #Албафон ќе си го земам оној телефонот на А. – Ајфон? Не бе па ти. Атеце!
http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... bject_map={%22210626852422502%22%3A484021685012630}&action_type_map={%22210626852422502%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]