денес едно мало девојце од моите роднини и викам вати ли децко а она да...и по некое време ми вика а сто е тоа децко,,несто за јадејне
Вчера, пардон денес после 12, фатив на Фокс Сексот и градот, и се изнасмеав. Оваа епизода ми е една од омилените, коа Кери и Ејдан се караат: http://www.youtube.com/watch?v=XiV_HcNTL-Q и коа ја распрашува уште од врата: Кај беше, што правеше, со кого беше? http://www.youtube.com/watch?v=s3qewADR7FU Аууууу солзи ми потекоа!
ме насмеа дечко ми ..се возиме со точак и тој наеднаш ми викаа еиии сонцееее сонцееее ми се залепи една мушичка сигурно е женска се згазив од смеа
Си пишувавме со еден колега на фб чат. И ми пишува: Ме мачи МПС(предмет од факултетот наш). А јас поспана, читам набрзина и наместо МПС ми се виде ПМС. Се смеев како луда пред монитор.
Ay, mori zheno, ay, so mene si angry, shto ti storiv wrong da si tolku upset?! Beshe very happy koga se zedovme, rekovme forever da se joy-vame. Дај ми god пиштол, да си shot-ам во head-от. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UIpSCDNy5A
Денес си се смеев сама на себе ко луда и на сред улица Си идам од работа и мисливе кој знае каде одлутале си праам некој филмчиња и наеднаш слушам ПАОО и ја еден метар се изместив се стресев, се уплашив, ги гледам едни дечки се газат од смеење они ме виделе и ми фрлиле петарда у близина Си го продолжив патото ко ништо да не било али до дома сама се смеев ко ненормална
Запалената коса на татко ми хахаххахахххаха Душичка вчера му се испосмеав и ме избрка од соба, денеска пак му се смеев и ми рече нема да ме избрка ќе ме испотепа хххххх : ))))
На фејс.мк имасе некоја стара песна на англиски како би звуцела и имасе : The room is on fire chicken Treno! Се запали пиле Tрено одајчето се изнасмеав хахаха
Седиме до дечко ми кај мене и нешто се тепавме и јас седнав врз книгата што учев нешто за колоквиум и малку ја свиткав и дечко ми ми вика: -Абе што си ја свиткала гледаш ли дека е Религија?! хахаха сум се изнасмеала тука мислам што има везе ако е Религија книгата, да не ме казни некој што сум ја свиткала
Во светот остануваат се помалку и помалку паметни луѓе...умре Тесла умре Ајнштајн умре Њутн а во последно време и јас не се чувствувам најдобро. Konobar: " Izvolite. " Momak: " Dve Coca-Cole.." Cura: " I ja cu dve.." -.-
Ја - мамо, идам на забар. Она - Па кај си тргнала со наочари? Ја - Има сонце бре, башка ја сум дама из Париза! Она - Епа добро, ама блузата ти е наопаку. Мораше нешто да врати да не остане покуса Мами, ај лавз ју
Седиме во училиште на Англиски и се скараа едно девојче и едно момче... Професорката им вели: А, што ако станете маж и жена ?! Боже јас тај клапак ни у сон не го зимам! .... Сите !!
Кога ги гледам рекламите по нашиве ни телевизии имам впечаток дека најголеми проблеми во Македонија се... КАРИЕС,ПРФУТ И МЕНСТРУАЦИЈА.
,,Најголемата,, госпожа во нашата канцеларија, опасно расфрцкана, се упатува кон решото да вари кафе. Го става, и се наведнува да го замеша. И одеденаш слушаме ,,ТРРРРРТ,, онака мераклиски. Ама интересното беше што проба да се направи дека ништо не било... а ние пред онесвестување. И јас како што ме дал господ и викам: ,,на здравје,, Циркузи