Влегуваме на македонската граница денес и нешто имавме работа и еден од тие што работи таму му вика на вујко ми паркирај таму куде е кантата за ѓубре...(кумановец) сеуште се смеам на тоа...
http://www.dokumentalni.com/?p=2685 Ја се дубоко извињавам што видеово е со превод од долу на бугарски, не знам дал го има на мк,ако го има нек го стави некој... ама,ама мајќе им. Од светилник значи, од шпанија, од копно им се јавуваат на американски борбен брод да се поместат за 15 степени на југ, да се пренасочат,оти ќе се судрат со нив (во смисла, со копното,човече), овој од американскиот брод се јавува и го дрви,како он е капетан на вториот по големина брод во американската флота, кој е придружуван од дрн дрн број на такви и такви борбени бродови, кои се на специјална мисија да го нападнат Ирак и како, тие, шпанците, треба да се пренасочат, да го сменат курсот на пловидба за 15 степени на југ за да се избегне судир, и тоа, не ги моли, него вика, ви наредувам!!! Исчилиран шпанец,што да каже на тоа: „Јас сум ...рецимо,Педро Гонзалес Марија Гвадалупе. Ние сме двајца. Ескортирани сме од нашето куче, храната, две пива и канаринчето кое спие. Не ве молиме, а ви наредуваме да го смените курсот, затоа што ние не можеме да се поместиме, насочени сте кон копно.....“