Вчера на брат ми му спремале сусамки во облик на полу месечина, и кога биле готови, кога тој ги видел, искоментирал : абе овие како моето к*ре се
едно комшивче малоо многу е забегано, денес ми дојде дома по градник од мајка му и по гаќички и се чепка кај градникот и ми вика ме чешаат ци*ките сум се пресмеалаа
Се шетале две свињи и здогледале месарница и еднава и вели на другава: - еј види продавница за резервни делови!
Со неколку другарки влегуваме во продавница. Јас си купував палачинки за дома ( нели од оние готовите, што се во пакување ) И една другарка виде дека купувам, и ајде и она си зема едно пакување. Излегуваме, другарката ги отвара палачинките и оп ги загризува. Нели тие се ненамачкани И она вика „Оо, па јас мислев дека се намачкани, дури си помислив дека се со банани“ Ние почнуваме да се смееме Цел пат се смеевме за тоа
Официајлниот ринг тон на новиот мобилен оператор #albafon http://www.zedge.net/ringtone/845988/teljefon-zvoni/
Мама Му вели на тато: Еј, Џокович победи. А тој: Стварно? Мама: Да да, гледав, му дадоа такво, вазна, не вазна, ќуп ли беше... Тато: Абе саксија. Јас: