http://www.kafepauza.mk/zanimlivosti/po ... bject_map={%22392433980887870%22%3A662547427112620}&action_type_map={%22392433980887870%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map=[]
Денес со мајка ми прегледувавме тестови по англиски од деца на моја возраст. Јас ги читав позади текстовите да не скокнала нешто мајка ми. Кога гледам дете напишало: „Hi Jack! Sorry I did't came yesterday because I was homesick.“ Носталгија го фатила детенцето бе! Па, да поважен е домот од пријателите. Сирот Џек... Којзнае колку си пател поради него..
Денес ме насмеа братучедка ми. Сестра ми кажува: -„Јас го играм тешкото оро“ А, братучедка ми веднаш да не биде покуса: -„Јас го играм лесното“ Си имам 'Like a boss' братучедка бе! Spoiler Само 3 годинки е.
Spoiler Можеби непристојно, но природно и реално: Гомно дух: Знаеш дека си се искакал. Има гомна на тоалет хартијата, но ги нема во клозетската шоља. Тефлонско гомно: Кога ќе се искакаш, толку си чист и ти и тоалет хартијата, што не можеш да веруваш. Мораш да се задлабочиш во “WC“ шољата за да се увериш дали воопшто си какал. Лепливо гомно: Потсетува на врел катран. Ќе си го избришеш газот 12 пати и уште не е чист. На крајот ќе ја пикнеш тоалет хартијата во гаќи за да не ги размачкаш. Ваквото гомно остава трајни траги на клозетската шоља. Неодлучно гомно: Тамам си си го избришал газот, ќе сфатиш дека мораш пак. Тврдоглаво гомно: Вакво гомно сигурно го убило Елвис. Не излегува се’ додека не се испрепотиш и вцрвениш од силно напрегање и стенкање. Гомно-тег: Кога ќе се искакаш, полесен си за 5 килограми. Нестрпливо гомно: Најдобро ти е да стигнеш во нужник за 10 секунди. Обично излегува пред да седнеш на клозетската шоља. Кинг Конг гомно: Ова гомно е толку големо што нема да потоне, освен ако не го “испокршиш“ на ситни парчиња. Клозетската четка како да е измислена за тоа. Ова обично се случува во туѓа куќа, кога си на гости. Гомно-капач: Кога ова гомно кога ќе падне во водата, толку силно плиснува што редовно ти го намокрува газот. Гомно-желба: Седиш целиот напрегнат, ќе прднеш неколку пати, ама гомното го нема. Гомно-змија: Ова гомно е прилично меко, дебело колку твојот палец и долго барем половина метар. Гомно-пливач: Дури и по третото пуштање вода сеуште плива. Ау, како да се откачам од него? И ова ова обично се случува во туѓа куќа, кога си на гости. Гомно од мексиканска храна: Знаеш дека пак можеш да јадеш кога ќе престане да те пече газот. Гомно-желка: Ваквото гомно само уплашено ќе ѕирне од газот и брзо ќе се врати назад. “Bungee“-гомно: Ова гомно некое време виси од твојот газ пред да падне. Бавно гомно: Мораш да седиш на “WC“ шољата толку долго што ќе ти се укочат нозете. Гомно Џек Мевосек: Ваквото гомно се лепи на влакненцата на газот, а потоа нагло ги откорнува. “Party“ гомно: Огромно гомно кое ќе го искакаш на некоја журка. После пушташ вода и во шок гледаш како полека расте водата во клозетската шоља. Распрскувачко гомно: Гомно кое излетува за дел од секунда. Личи на лавина или на ракета и ја испрскува целата клозетска шоља. Ветровито гомно: Тоа настанува кога ќе седнеш на нужникот и прдиш толку долго и силно, што веќе не ти се кака. Ходник-гомно: Ова гомно се појавува по долгото трчање кон дома и ќе те натера да се искакаш во ходникот пред вратата. Срање: Какаш толку брзо и си го бришеш газот така бесно, што ти снемува тоалет хартија, и тогаш велиш: “Срање!“ Гомно без крај: Ова гомно тече како лудо и тамам кога ќе завршиш и почнеш да си го бришеш газот, нешто ќе закркори во цревата, и уште гомна ќе почнат да испаѓаат. хахахаахаахха што се нема да прочита човек!!!