Вашиот живот е мизерен? Прочитајте ги следниве траги-комични ситуации Добро:Вашата жена е трудна Лошо:Родила тројка Зло:Вас пред 5 години ве стерилизираа Добро: Жена ви не зборува со вас Лошо: Сака развод Зло: Таа е адвокат Добро: Вашиот син конечно порасна Лошо: Се сплеткал со курвата од соседниот влез Зло: Баш како и Вие Добро: Вашиот син многу учи во собата Лошо: Во собата најдовте неколку скриени порничи Зло: Актерите во нив,сте вие и вашата сопруга Добро: И објаснувате на ќерката се за пчелите и бубачките Лошо: Постојано ве прекинува Зло: И поправа Добро: Вашиот син започна сериозна врска Лошо: Со маж Зло: И тоа вашиот најдобар пријател Добро: Вашата ќерка нашла добро платена работа Лошо: Работи како курва Зло: Заработува повеќе од Вас.
Баба ми и нејзините маслинки. Нешто настинав и иде баба ми кажува јади пиј чаеви витамини и нешто за имунитет падна муабет и кажува како некоја затоа што јадела цели маслинки била во болница и вика дека годините немаат врска со здравјето. И сеа ние- Е колкава беше таа? Едно е организам на 23, друг е на 50 и друго е на 70 Баба ми- Абе млада беше и здрава до семките е! Ние- Е добро колку млада кога неможе млад човек да има такви проблеми? Баба ми- Па млада де не беше стара, имаше накај 70 или 80 Made my day
Порано кога симпатијата ќе ти даде број, фората беше да и се јавиш по 3-4 дена! Сега јави и се по 3 дена, он више има маж, 3 деца и пудлица! )
Вчера еден "дигнат" другар нешто почна да се нервира и вреѓа и ние му викаме абе...па ти си у ПМС.И он .И го прашува другарот што седеше до него на цел глас "Абе..што е тоа ПМС" хахаха и овој мувика"Чек ке потражам на интернет."А ние пукнавме од смеење и сегаа сите го викаат ПМС